top of page
Acompanyament
A Famílies
Acompanyament
A Famílies
És una forma d’acompanyament a mares i pares sobre qualsevol aspecte del procés familiar de criança dels vostres fills i filles.
 

La realitat quotidiana de relació amb el fills i filles ens pot generar dubtes, preocupació, conflictes i interrogants.

Les dificultats es poden manifestar en qualsevol aspecte de la vida familiar: les relacions entre germans/es, amb la mare i el pare o amb les amistats, el procés d’aprenentatge, la gestió emocional, els hàbits domèstics, la imatge de si mateix, etc.

 

Per poder explorar una relació acurada i sensible amb els fills i filles, necessitem observar-los i observar-nos: els pensaments i creences, les emocions, les necesitats....i  reflexionar des de la connexió amb elles i ells. Es tracta,en definitiva, d’accedir a la saviesa innata que tenim com a mares i pares.

 

 

Us recolzem en la vostra funció de mares i pares en aspectes com ara: 

 

 • L’observació, seguiment, reflexió i intervenció sobre el procés integral de maduració de cada criatura, l'autoregulació, les tensions, dificultats i bloquejos que es manifesten en els aspectes físic, emocional i intel·lectual. 
   

 • L’atenció a les dinàmiques de relació entre mares/pares i filles/fills, i entre tots els membres de la família, essencials pel benestar individual i familiar.  
   

 • Els processos d’aprenentatge: l’acompanyament d’activitats a casa, l’adequació d’espais i materials pedagògics a casa, l’acompanyament en la pròpia organització i gestió del temps per part dels nens/nenes i adolescents, la pròpia responsabilitat i autonomia, etc.
   

 • L’acompayament a l’etapa adolescent: entendre les característiques d’aquesta delicada etapa, com establir la comunicació i relació amb el/la adolescent, els graus de llibertat i límits, la gestió de l'ús de les noves tecnologies i xarxes socials, la gestió dels diners, la participació a les tasques de casa, la gestió de responsabilitats i compromisos, les formes de descàrrega de tensions, etc.

 

*Podem inloure sessions individuals amb adolescents, amb una comunicació amb la mare i/o pare a concretar.

 

Us atendrem encantades en el correu electrònic:

 

formacions@elroure.org

Begoña González_Assessorament.JPG

Les sessions es faran en format virtual o bé presencial si és possible per ambdues parts.

OPCIONS I APORTACIÓ ECONÒMICA:

Totes les sessions són d’una hora. 

 

 • Sessions mensuals..............50€/hora

 

 • Sessions quinzenals............90€/mes

 • Sessió puntual....................55€

Testimonis

Para nosotros ha sido un viaje muy gratificante, estamos muy agradecidos de haber podido recibir su apoyo! Hemos profundizado en el conocimiento de nuestros hijos y nosotros mismos, y de las relaciones que establecemos. Nos hemos sentido escuchados y aliviados con sus palabras, hemos adquirido nuevas miradas y nuevas herramientas para hacer el día a día más enriquecedor y menos caótico.

 Los materiales nos los guardamos para utilizarlos cuando tengamos más energía. Lo que nos ha resultado más provechoso han sido las charlas con Begoña. La periodicidad de los encuentros nos parece idónea. ¡Valoramos mucho la posibilidad de poder hablar de temas tan diversos relacionados con la educación de nuestros hijos!

 

¡Muchas gracias!!

Marta y Genís

bottom of page