top of page
Acompanyament
A Professionals
Us acompanyem com a professionals, tant individualment com en col·lectiu, a partir de la vostra realitat educativa i tenint presents les vostres necessitats.  
Partim dels vostres interrogants quotidianes i revisem amb vosaltres els aspectes que demanen canvis a la pràctica educativa a través de l'observació i la reflexió. 
Potser ens cal mirar les formes d'acompanyament i les intervencions, la tensió excesiva que dificulta l'autorregulació, la relació entre llibertat i límits, la consciència sistèmica, la metodologia i els formats d'activitat, l'ús d'espais i de materials, la gestió i l’organització d'equips, les formacions, l'organització de l'equip educatiu, la comunicació entre equip i famílies, les eines d'observació i registre del processos d'aprenentatge, etc.

El propòsit és enfortir el vincle de seguretat i confiança amb cada criatura que ens permet fer un acompanyament conscient i respetuós.

Us atendrem encantades en el correu electrònic:

 

formacions@elroure.org

acompañamiento 3_edited.jpg

OPCIONS I APORTACIÓ ECONÒMICA:

Totes les sessions són d’una hora. 

 

  • Sessions mensuals..............50€/hora

 

  • Sessions quinzenals............90€/mes

  • Sessió puntual....................55€
     

Alguna de les sessions poden ser en forma de visita d’observació i reflexió al vostre espai.

 

Les sessions es realitzaran en format virtual o presencial, si és possible per ambdues parts.

Testimonis

Mi visión de la educación se ha profundizado y en mi práctica diaria con los niños y niñas observo más, estoy más creativa y satisfecha.

 

Ana

bottom of page