top of page
Acompanyament
A Famílies
És una forma d’acompanyament a mares i pares sobre qualsevol aspecte del procés familiar de criança dels vostres fills i filles.
 

El procés de la criança dels fills i filles és una de les experiències més valuoses a la vida adulta. La realitat quotidiana de relació amb el fills i filles ens genera  interrogants i ens obre la mirada sobre allò que es dóna, tant fora com dins nostre. 

 

Volem aportar la nostra experiència d’acompanyament a mares i pares, una mirada externa i alhora propera, que engloba el procés integral de les famílies amb filles i fills d'entre 3 i 16 anys.​

 

La relació del dia a dia ens porta a viure situacions de dubte o conflicte, qüestiona les nostres creences o ens fa treure patrons inconscients heretats que no desitgem mantenir i sabem que afecten negativament als nostres fills i filles. Les dificultats o dubtes o moments de crisi es poden manifestar en qualsevol aspecte de la vida familiar: les relacions entre germans/es, amb la mare i el pare o amb les amistats, el procés d’aprenentatge, la gestió emocional, els hàbits domèstics, la imatge de si mateix, etc.

Per poder explorar una relació acurada, sensible amb l’estat intern dels fills i filles en cada moment, necessitem observar els pensaments i creences, sentir les emocions que sorgeixen, interpretar els llenguatges no verbals, reflexionar, arriscar-nos a intervenir des d'un lloc nou. També, necessitem conèixer i atendre les nostres necessitats personals. Es tracta en definitiva d’accedir a la saviesa innata que tenim com a mares i pares.

 

Us recolzem en el vostre rol de mares i pares en punts com ara: 
 

 • L’observació, seguiment, reflexió i intervenció sobre el procés integral de maduració de cada criatura, l'autoregulació, les tensions, dificultats i bloquejos que es manifesten en els aspectes físic, emocional i intel·lectual. 
   

 • L’atenció a les dinàmiques de relació entre mares/pares i filles/fills, i entre tots els membres de la família, essencials pel benestar individual i familiar.  
   

 • Els processos d’aprenentatge: l’acompanyament d’activitats a casa, l’adequació d’espais i materials pedagògics a casa, l’acompanyament en la pròpia organització i gestió del temps per part dels nens/nenes i adolescents, la pròpia responsabilitat i autonomia, etc.
   

 • L’acompayament a l’etapa adolescent: entendre les característiques d’aquesta delicada etapa, com establir la comunicació i relació amb el/la adolescent, els graus de llibertat i límits, la gestió de l'ús de les noves tecnologies i xarxes socials, la gestió dels diners, la participació a les tasques de casa, la gestió de responsabilitats i compromisos, les formes de descàrrega de tensions, etc.

Begoña González_Assessorament.JPG
families10_roure.jpg

OPCIONS I APORTACIÓ ECONÒMICA:

Totes les sessions són d’1hora. 

 

 • Sessions mensuals..............50€/hora

 

 • Sessions quinzenals............90€/mes

 • Sessió puntual..........55€

*En el cas d’incloure la sessió individual amb adolescents, una de les reunions seria amb la mare i/o pare i l'altra amb el/l'adolescent.

 • Si creieu que la nostra mirada i trajectòria us pot acompanyar un tros del camí, no dubteu en contactar amb nosaltres i us atendrem encantades en el correu electrònic:

 

       formacions@elroure.org

Les sessions es faran en format virtual o bé presencial si és possible per ambdues parts.

Testimonis

Para nosotros ha sido un viaje muy gratificante, estamos muy agradecidos de haber podido recibir su apoyo! Hemos profundizado en el conocimiento de nuestros hijos y nosotros mismos, y de las relaciones que establecemos. Nos hemos sentido escuchados y aliviados con sus palabras, hemos adquirido nuevas miradas y nuevas herramientas para hacer el día a día más enriquecedor y menos caótico.

 Los materiales nos los guardamos para utilizarlos cuando tengamos más energía. Lo que nos ha resultado más provechoso han sido las charlas con Begoña. La periodicidad de los encuentros nos parece idónea. ¡Valoramos mucho la posibilidad de poder hablar de temas tan diversos relacionados con la educación de nuestros hijos!

 

¡Muchas gracias!!

Marta y Genís

bottom of page