top of page
Acompanyament
A Nous Projectes
Fem costat a nous espais d'educació viva.

Cada dia són més les famílies i professionals que es plantegen crear escoles o espais d'educació viva per a infants o adolescents.
 

Sovint tenim clar el que no volem, però no és tan fàcil concretar el que volem. D'altra banda, un espai educatiu implica atendre aspectes molt diferents, com ara la creació d'una forma jurídica que el gestioni, l'autorització dels espais i l'activitat, el disseny d'una estructura organitzativa interna que sigui eficient i participativa, adequació d'espais i materials, la dinàmica d'activitats en el dia a dia, la metodologia interdisciplinar, la constant revisió de l'acompanyament dels processos d'aprenentatge holístic, la gestió de la convivència en grup, la participació i suport a mares i pares en la seva funció, l'observació individual i col·lectiva i el seu registre, la relació amb l'administració educativa, etc.

Ens oferim a fer-vos costat en aquest procés apassionant i creatiu; sabem per experiència que requereix molta energia individual i col·lectiva, temps i sobretot determinació en el propòsit de materialitzar noves realitats per a una educació cada vegada més sintonitzada amb la vida.

sotabosc 1.jpeg
Assessorament Nous Projectes.jpg
fsdafsdfsdfsdfsdfsdf.jpg

  • Si creieu que la nostra mirada i trajectòria us pot acompanyar un tros del camí, no dubteu en contactar amb nosaltres i us atendrem encantades en el correu electrònic:

 

       formacions@elroure.org

Segons la nostra experiència d'acompanyament al procés de creació d'un projecte educatiu, és molt interessant combinar assessorament i formació. Per això us us podem presentar un pla A MIDA adaptat a les vostres necessitats i seguint els aspectes que considerem rellevants.

OPCIONS I APORTACIÓ ECONÒMICA:

Totes les sessions són d’1hora. 

 

  • Sessions mensuals..............50€/hora

 

  • Sessions quinzenals............90€/mes

  • Sessió puntual......................55€

En tots els casos podeu participar quantes persones vulgueu del col·lectiu implicat.

Es podran concretar amb la freqüència que necessiteu.

Sempre hi ha possibilitat d’afegir sessions.

Alguna de les sessions poden ser en forma de:

  • Visita d’observació i reflexió a El Roure

  • Visita d’observació i reflexió al vostre espai.
     

 

Testimonis

Em dona molta seguretat saber que estem acompanyats per un projecte experimentat i que escolta la nostra realitat i ens aporta claus per a trobar respostes a les nostres dificultats i moments de crisi.

Sergi

Nos ha servido para darnos cuenta de los aspectos con los cuales no contábamos, nos ha hecho adentrarnos en la esencia de lo que queremos hacer. Una forma de guiar completa y muy respetuosa con nuestro ritmo y criterios.

Malva

bottom of page