Assessorament en Educació Viva
Per a mares, pares i professionals de l'educació
Treballar amb infants vol dir haver de fer els comptes amb poques certeses i moltes incerteses. El que ens salva és buscar i no perdre el llenguatge de la meravella que perdura, en canvi, en els ulls i en la ment de les criatures. 
L. Malaguzzi
 

La realitat quotidiana amb les criatures ens genera interrogants i ens convida a obrir-nos a allò que es dóna, tant fora com dins nostre.
 

Sovint les eines que tenim no són suficients i necessitem revisar els nostres patrons i tendències personals o professionals, renovar les concepcions i formes de funcionament que tenim integrades i no són coherents amb el que veritablement volem.

 

A l’escola viva El Roure volem aportar la nostra experiència d’acompanyar a mares, pares i professionals des del 2001, a través d’una relació propera.

A les sessions desgranarem situacions concretes que estigueu vivint de manera que ens apropem a percebre l’estat intern i les necessitats dels nens, nenes i adolescents. 

Us convidarem a observar amb detall, a interpretar llenguatges verbals i no verbals, a reflexionar… i també a conèixer i atendre les vostres pròpies necessitats.

El propòsit és que pugueu veure noves perspectives, comprensions i solucions a les dificultats i conflictes que sorgeixen.

Com a professionals (educadores, escoles o instituts, col·lectius educatius, etc.) ens aproparem tant des d'un vessant més conceptual i teòrica com des d'un acompanyament proper al quotidià, per tal d'implementar canvis significatius en la pràctica educativa.

 

Podem fer-ho en sessions individuals o grupals i en format virtual o presencial.

En totes les opcions formatives podem fer una vídeo trobada prèvia gratuita en la que us podrem donar més informació i respondre als vostres dubtes

Estarem encantades d’escoltar la vostra necessitat a: formacions@elroure.org

Equip d'assessores
El Roure

Begoña González
Co-fundadora de l’escola viva El Roure., formadora i assessora.

Sóc mestra, formadora i mare. Des de l’adolescència em vaig interessar per l’educació com a vehicle fonamental de canvi individual i social. La cura de la infància i l’adolescència em fascina i no deixo d’aprendre en els intercanvis amb mares, pares i professionals.

Al 1996 vaig cofundar La Casita, projecte d’educació infantil a Barcelona.

Al 2001 vaig cofundar l’escola viva El Roure, a Mediona (Barcelona), adreçada a famílies amb criatures de 3 a 12 anys. 

Des del 1996 he col·laborat com articulista a diferents publicacions educatives i com a ponent, formadora o assessora en esdeveniments i formacions a organitzacions, escoles i universitats de Barcelona, Girona, Tenerife, Màlaga, València o Madrid. 

Paco Robles

Membre de l’equip pedagògic., formador i assessor.

Educador, formador i pare. Des del 1999 m’he dedicat professionalment a l'acció i formació  educativa i pedagògica des de tres grans vessants: la social, la del lleure i l’experimental. He encarnat multiplicitat de rols, com ara monitor, director i formador d'educació en el lleure, animador sociocultural, tècnic integrador social,etc.

Al 2006 vaig dissenyar i engegar el centre obert juvenil DIN-@MIKS dins l’estructura municipal dels serveis socials de l’Ajuntament d’Amposta, Montsià.

 Al 2009  em vaig atansar a El Roure. He coordinat les 3 etapes pedagògiques i he col·laborat com a formador o assessor en esdeveniments de la Xell, col·lectius, escoles i universitats de Barcelona, Manresa i Madrid.