Facilitadores
El Roure
 

Begoña González (co-fundadora, formadora i assessora)

1962, Madrid.

 

Mestra, formadora i mare. Des de l’adolescència em vaig interessar per l’educació com a vehicle fonamental de canvi individual i social. 

Des d'aleshores vaig explorar també diferents camins de creixement personal, espiritual i professional, com ara el ioga, la meditació, el tai-txi, el Seitai, Vedanta, la Sistèmica familiar i pedagògica, la Comunicació no violenta, la facilitació de grups, etc. Els llenguatges expressius com la plàstica, l’expressió corporal i el ball, l'escriptura o el cant, sempre han estat importants a la meva formació i en el coneixement de mi mateixa. 

Al 1996 vaig co-fundar La Casita, projecte d’educació respectuosa a Barcelona per a infants d'1 a 6 anys. 

 

Al 2000 vaig co-fundar El Roure, a Mediona (Barcelona). L’ampliació del projecte de 3 a 15 anys, la ubicació a un entorn rural i el creixement de l’escola en número de famílies, van enriquir i fer madurar la meva experiència personal i professional. 

Des del 2000 he col·laborat com a formadora o assessora en diferents esdeveniments i formacions a la Xell, escoles i universitats de Barcelona, Girona, Tenerife, Màlaga, València, Madrid.

Des del 2009 formo part de la cooperativa de treball que gestiona l’escola.

 

 

Paco Robles Planas (membre de l'equip pedagògic, formador i assessor).

1980, L’hospitalet de Llobregat.

 

Educador, formador i pare.

Des del 1999 m’he dedicat professionalment a l'acció i formació  educativa i pedagògica des de tres grans vessants: la social, la del lleure i l'experimental.

He encarnat multiplicitat de rols dins les organitzacions on he participat com ara monitor, director i formador d'educació en el lleure, animador sociocultural, cuidador, tècnic integrador social, educador de carrer, de pisos tutelats, coordinador i director d'entitats socials i de lleure, acompanyant.

Al 2006 vaig dissenyar i engegar el centre obert juvenil DIN-@MIKS dins l’estructura municipal dels serveis socials de l’Ajuntament d’Amposta, Montsià.

 

Al 2009  em vaig atansar a El Roure convidat per na Begoña cercant viure una experiència humana més profunda i comunitària al voltant de l'acompanyament pedagògic. Dins El Roure he coordinat les 3 etapes pedagògiques (actualment la de secundària) i he col·laborat com a formador o assessor en esdeveniments de la Xell, col·lectius, escoles i universitats de Barcelona, Manresa i Madrid. 

Des del 2010 formo part de la cooperativa de treball que gestiona el projecte.

 

 

foto Bego_p.jpg
foto Paco.jpg

Clara Jiménez Rodríguez (Coordinadora pedagògica, membre de l'equip pedagògic i formadora)

1991, Barcelona.

 

Educadora Social.

Busco experiències relacionades amb el cos, la natura, el creixement personal, els processos de grup i l’educació.

 

La curiositat per comprendre la complexitat del món de les relacions humanes, familiars i relacions amb una mateixa han fet que mica en mica, la meva vida agafi forma i direcció.  És així, com m’he anat formant en Intervenció Sistèmica per a família i infància a través de les constel·lacions familiars, Pedagogia Sistèmica i Psicomotricitat, entre altres, que m’ajuden a seguir formulant preguntes i generant reflexions vinculades a la construcció del caràcter i les relacions socials i familiars. Al mateix temps que he estat cercant cap a fora, he sentit la necessitat de mirar cap endins, fent un procés continuat de revisió personal.

Al 2011 vaig aterrar a El Roure per tal de realitzar les pràctiques de la carrera i, a partir d’aquí, l’experiència educativa i organitzativa em va atrapar. Des de aleshores he participat i coordinat les tres etapes. 

Des de 2015 formo part de la cooperativa de treball que gestiona el projecte.