Facilitadores
El Roure
 

Begoña González (co-fundadora i coordinadora pedagògica)

1962, Madrid.

 

Mestra, formadora i mare. Des de l’adolescència em vaig interessar per l’educació com a vehicle fonamental de canvi individual i social. 

Des d'aleshores vaig explorar també diferents camins de creixement personal, espiritual i professional, com ara el ioga, la meditació, el tai-txi, el Seitai, Vedanta, la Sistèmica familiar i pedagògica, la Comunicació no violenta, la facilitació de grups, etc. Els llenguatges expressius com la plàstica, l’expressió corporal i el ball, l'escriptura o el cant, sempre han estat importants a la meva formació i en el coneixement de mi mateixa. 

Al 1996 vaig co-fundar La Casita, projecte d’educació respectuosa a Barcelona per a infants d'1 a 6 anys. 

 

Al 2000 vaig co-fundar El Roure, a Mediona (Barcelona). L’ampliació del projecte de 3 a 15 anys, la ubicació a un entorn rural i el creixement de l’escola en número de famílies, van enriquir i fer madurar la meva experiència personal i professional. 

Des del 2000 he col·laborat com a formadora o assessora en diferents esdeveniments i formacions a la Xell, escoles i universitats de Barcelona, Girona, Tenerife, Màlaga, València, Madrid.

Des del 2009 formo part de la cooperativa de treball que gestiona l’escola.

 

 

Paco Robles Planas (membre de l'equip pedagògic).

1980, L’hospitalet de Llobregat.

 

Educador, formador i pare.

Des del 1999 m’he dedicat professionalment a l'acció i formació  educativa i pedagògica des de tres grans vessants: la social, la del lleure i l'experimental.

He encarnat multiplicitat de rols dins les organitzacions on he participat com ara monitor, director i formador d'educació en el lleure, animador sociocultural, cuidador, tècnic integrador social, educador de carrer, de pisos tutelats, coordinador i director d'entitats socials i de lleure, acompanyant.

Al 2006 vaig dissenyar i engegar el centre obert juvenil DIN-@MIKS dins l’estructura municipal dels serveis socials de l’Ajuntament d’Amposta, Montsià.

 

Al 2009  em vaig atansar a El Roure convidat per na Begoña cercant viure una experiència humana més profunda i comunitària al voltant de l'acompanyament pedagògic. Dins El Roure he coordinat les 3 etapes pedagògiques (actualment la de secundària) i he col·laborat com a formador o assessor en esdeveniments de la Xell, col·lectius, escoles i universitats de Barcelona, Manresa i Madrid. 

Des del 2010 formo part de la cooperativa de treball que gestiona el projecte.

 

 

645 38 98 22 · 93 742 80 30 / info@elroure.org / 08773 Sant Joan de Mediona (Alt Penedès. Barcelona) 

  • Facebook Negro Square