top of page

Som la Experiència Educativa El Roure SCCL,
una cooperativa sense ànim de lucre.

Un grup de persones connectades per la recerca de la transformació personal i social a través de la creació i el desenvolupament d'experiències educatives que donen suport al potencial intern dels seus protagonistes.

 

El nostre treball es basa en la confiança en la saviesa i la força de la vida per manifestar-se i fer-nos evolucionar, així com en la visió holística de l'ésser humà i la visió sistèmica de la família i la col·lectivitat..

 

El nostre funcionament i pràctica es nodreix del compromís i la coherència, la comunicació empàtica i transparent, la cura mútua, la visió sistèmica, la sostenibilitat, l'obertura a l'aprenentatge i la democràcia profunda.

 

Com a cooperativa formem part d'Escoles Coop, Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Estem connectats amb altres cooperatives de l'economia social i solidària com Coop57 i contractem serveis amb cooperatives ètiques del nostre entorn com ara Som Connexió, Som Energia o Arç assegurances.

Il·lustracions 

Juan Pachón

Fotografies 

El Roure

Sergi Iracheta

Mario Valverde

Paula Casanova

Textos 

Begoña González, El Roure

Disseny 

Bildi Grafiks SCCL

Dani Collado

Noel Cresencio

bottom of page